Díjmentes szaktanácsadás

Kérjen díjmentes víztechnikai szaktanácsadást,

az Ön vendéglátó egységébe!

Karos kávégép

Segítünk megtalálni az Ön számára legkedvezőbb konstrukciót, legyen szó karos kávégépről, ital vagy kávé automatáról, 10 éves tapasztalattal rendelkezünk vízszűrés és vízlágyítás területén. Óvja meg berendezéseit, és tegyen vendégei kedvére! Szeretné, hogy elégedett és rendszeresen visszatérő kávé kedvelő vendégei mindig elismerően nyilatkozzanak a biztos minőséget képviselő tökéletes kávéjáról? Ne habozzon! Keressen meg bennünket!

Tudta, hogy a hagyományos vízlágyító berendezések az élettartamuk során nem biztosítanak egyenletes minőséget? Csupán lágyírták, de nem szűrik, nem tisztítják a vizet, így az ízrontó anyagokban dúskál. Az emberek 70 %-ka valamilyen módon tisztított, kezelt ívóvizet fogyaszt, számukra ez nem megfelelő minőséget képvisel! Igényes szolgáltatóként, a víz tisztaságának elsődleges szempontnak kell lennie! Az Ön számára is hosszútávon kedvező konstrukciókkal tudjuk javítani szolgáltatása minőségét, kedvezőbbé tudjuk tenni gépei működését, és időt valamint pénzt spórolunk Önnek, hiszen a kemény víz okozta meghibásodások elkerülhetők lesznek, így nem kell leállnia, nem keletkezik bevétel kiesés és a szerelő munkadíját is megspórolhatja.

Tökéletes Kávé - Professzionálisan tisztított vízből

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, esetleg személyre szabott árajánlatot szeretne, vagy további kérdései merültek fel a víztisztítással, vízlágyítással kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal!

Számunkra a víz értéket képvisel, és szeretnénk ezt a tudást átadni Önnek is!

 

INGYENES TANÁCSADÁS AKÁR MÁR HOLNAP!

EGYEZTESSEN IDŐPONTOT MOST!

ELÉRHETŐSÉGEINK:

1046. Budapest, Thököly u. 106/a

telefon: + 36 1 210  53 60
fax: + 36 1 219 07 92
mobil: +36 70 451 50 50
e-mail: info@tokeleteskave.hu

Tökéletes Kávé

Legyen mindig az Ön kávéja Tökéletes Kávé