Kombisütőkhöz

JUPITERIMAGES-05247244

A korabeli konyha sikerét a gőzölős és kombisütők szelí­d sütési technikája tette lehetővé.

A különösen finom ví­zcseppekből álló, erősen felfűtött ví­zgőz nagymértékben kiterjesztette a különböző sütési eljárások tartományát.

Az új, sokoldalú sütést lehetővé eszközök gyorsan elterjedtek mind a vendéglátóiparban, mind az igényes privát konyhákban. Azonban ezen készülékek teljesí­tménye is elmarad a várttól, ha nem garantált az első osztályú ví­z minőség. Minden nemkí­vánatos részecske a ví­zben korlátozza a sütők hatékonyságát, és megakadályozza, hogy elérjék a maximális teljesí­tményüket. A legrosszabb esetben a nem megfelelő minőségű ví­z el is ronthatja a főtt ételt.


bestmax szűrők