BestMax Prémium vízszűrő – vízlágyító

A kávé 98%-a víz

Mik kell a tökéletes kávéhoz?

Kiváló babkávé, jó minőségű kávégép és víz

Ez a három alap pillére annak, hogy az Ön vendégének a csészéjébe, végül tökéletes kávé kerüljön. Haladjon végig az említett pontokon:

  • Kiváló babkávét vásárol, odafigyel a “fajta” igényeire, megfelelően tárolja, s ügyel az őrlésére tehát úgy készíti elő, ahogyan az a nagy könyvben le van írva.
  • Egy olyan berendezést, karos kávégépet használ, aminek már a bekerülési költsége sem volt alacsony. Alapvetően képes a tökéletes kávét elkészíteni.
  • Viszont a tökéletes kávé alapja a tökéletes víz! Amennyire, az előbb említett két komponens drágaságához képest “olcsónak” tűnik a víz, befolyása annál inkább jelentőséggel bír!

A kávé 98%-a víz, de nem mindegy milyen?

BestMax Prémium vízszűrő - vízlágyító

A tökéletes kávéhoz, hogy az ízek és aromák hiánytalanul érezhetővé váljanak, valamint a kávé crémája is alaktartó és tökéletes legyen, a víz keménységét 3-5 Német keménységre (Nk) kell beállítani, túlsúlyban a magnézium ionokkal. Ráadásul nem elég lágyítani a vizet, hanem szűrni is kell a másodlagos szennyeződésektől (ilyen péládul a klór, klór-fenol származékok, szag és ízrontó anyagok stb.) mert ezek befolyásolják a kávé minőségét.

A BestMax Prémium vízszűrő és vízlágyító patronok a professzionális kávé készítéshez igazodva ötvözik a tökéletes szűrésztechnológiát, vízlágyítást, és magnéziumot adagolnak a vízbe (AromaPLUS technológia), valamint költséghatékony üzemeltetéssel bíztatnak.

A BestMax Prémium vízszűrő és vízlágyító pontos és állandó vízkeménységet biztosít, ellentétben a hagyományos vízlágyítókal szemben.

Az Ön vize mentes lesz minden lebegő szennyeződéstől, vízkőtől, klórtól, így érvényesülhetnek az alapanyagok ízei, aromák és a gépet is megóvja a vízkő okozta meghibásodásoktól. Ha valóban tökéletes kávét szeretne, mi emelett a vízszűrő, vízlágyító patron mellett tesszük le a voksunkat! Válassza Ön is!

BestMax Prémium vízszűrő - vízlágyító rendszer