Longlife Mg2+ 2,7 liter vízszűrő kancsó

Nem pusztán vízszűrő kancsó a Longlife Mg2+ annál sokkal több!

A Longlife Mg2+ háztartások és kisebb irodák tekintetében ideális választás, amennyiben tökéletes kávét, magnéziummal gazdagított, tiszta vizet szeretnének fogyasztani egész nap. Az egészségünk megóvása, a tudatos megelőzéssel biztosítható!

Bizonyára hallott már a dehidratációról. Szervezetünk egészséges működéséhez, a folyamatos folyadékegyensúly fenntartása elengedhetetlen. Ezért fontos, hogy a nap során rendszeres, minőségi ivóvzet fogyasszunk.

A Longlife által forradalmasított technológiának köszönhetően, a Longlife Mg2+ vízszűrő kancsó használói számára egy igazán az életminőség javítását szolgáló kiegészítővel gazdagodik a háztartás vagy iroda. A legegyszerűbb megoldást kínáljuk, hogy a tartályos kávéfőzőjébe is tiszta víz kerülhessen.

Tudta, hogy magnéziumot nem képes a szervezetünk előállítani?

Bizony, ezért fontos, hogy a bevitelről magunk gondoskodjunk szilárd táplálék formájában, illetve az elfogasztott vízzel is további támogatással segíthetünk az ajánlott napi bevitel eléréséhez.

Longlife vízszűrő kancsó

A Longlife Mg2+ vízszűrő kancsót skandináv tervezők kézjegye fémjelzi, így nem meglepő, hogy mind az ergonómiát figyelembe vették kialakításakor, hanem például arra is ügyeltek, hogy a hűtőszekrény ajtajába is gond nélkül be tudjuk tenni. A fiatalos trend színekről ne is beszéljünk. 5 szín közül választhatjuk ki, hogy az elhelyezni kívánt enteriőrben éppenséggel, melyik az, amely a legjobban illeszthető. Erre azért fontos ügyelni, hiszen többségében szem előtt lesz. Már magának a kancsónak a füle is támogatja felhasználóját.

Sokan nem tudják, de az elektromos kijelző (Easy-Control) – korábbi modelleknél, manuálisan beállítható számok – segítenek emlékezni arra, hogy mikor is történt a legutóbbi filter csere.

Szintén a kényelmet hivatott szolgálni, az önzáró kifolyó csőr.

Ami pedig a Longlife vízszűrő kancsók lelke:
- longlife Mg2+ szűrő
- longlife Mg2+ utántoltő szűrőbetét

Longlife vízszűrő kancsó 2,7 literes

Köztudottan szerencsések vagyunk, hiszen a Magyarországon található és fogyasztható ivóvíz minősége jó. De tény! Még ennél is lehet jobb! Sajnos a csővezetékekben a szennyeződések nem válogatnak, és amíg a víz eljut otthonunkig hosszú utat tesz meg. Érzékelhetően a víz ízében jelentkezik elsődlegesen ennek kellemetlen mellékhatása.

Tökéletes kávét szeretne fogyasztani?

Nem csupán a kávé, de a tea ízért is rombolja, élvezeti értékétől megfosztja a fogyasztót, ha a víz nem megfelelő minőségű. Így, ha valóban ízletes italt, legyen az kávé, vagy tea, – vagy akár egy leves – szeretnénk fogyasztani, akkor bizony valamilyen technológiával előzetesen magunknak is szükséges szűrni, tisztítani az ivóvizet. Ezzel mindenképpen javítunk a víz minőségén.

Miktől szabadulhatunk meg, ha Longlife vízszűrő kancsó Mg2+-t használunk?

  • Nehézfémek
  • ízromboló elemek
  • klór stb.